Systemkrav

Windows 7 eller nyere version

Apple – Kontakt os for mere information

Systemkrav hos os skal følges, for vi kan garantere leverencen af services og ydelser

Systemkrav og updates

Kør en fuld Microsoft Update, og alle disse opdateringer vil blive installeret i nyeste version.
OBS: Windows Update indeholder ikke alle nødvendige opdateringer, og derfor rådes til brug af Microsoft Update. Generelt råder vi til, at alle medarbejdere altid holder sin pc opdateret, da der kommer rettelser til programmer og sikkerhed løbende. Hardware skal leve op til vores systemkrav for at kunne afvikle vore løsninger.

Vi kan levere stabile og sikre hostingløsninger til vores kunder, fordi NHC holder styr på alt det tekniske
Kim Friis, IT-Effect
NHC hoster og vedligeholder vores IT meget professionelt. Vi har stor glæde af deres fjernskrivebord-løsning
Karin Boisen, KFUM & KFUK i Danmark
I forbindelse med udskiftning af vores gamle server, undersøgte vi priserne for en ny, og fandt hurtigt frem til at en hosting løsning var bedre for os. Både økonomisk og sikkerhedsmæssigt
Peter Korsholm, Jyske Storkøkken