Supportpakker

Køb en supportpakke hos NHC A/S og vær på forkant. Få jeres behov for driftssupport dækket ind. NHC’s dygtige og kundemindede supportere sørger for, at I ikke behøver opleve unødig spildtid når it’en driller. Grib telefonen eller send og en e-mail – så gør vi vores for, at I kan komme videre med en produktiv arbejdsdag. Vores supportpakker er sammensat til at imødekomme de behov en moderne virksomhed måtte have.

download flyer

Hvilken supportpakke har I brug for?

Herunder finder I NHCs supportpakker. Vi har en løsning til ethvert behov. Med support på abonnementsbasis får I budgetsikkerhed, men I får også direkte adgang til kompetent hjælp.

Support Basis

Kr.25pr. bruger/mdr.
  • Brugersupport til Office 365 e-mailløsning

Support ERP

Kr.100pr. bruger/mdr.
  • Brugersupport til Microsoft Dynamics C5 og NAV

Support Pro

Kr.100pr. bruger/mdr.
  • Brugersupport til Office 365 email-løsning
  • Brugersupport til Office 365-produkter
  • Alm. brugersupport (Windows/PC/Office)

Support Premium

Kr.175pr. bruger/mdr.
  • Brugersupport til Office 365 e-mailløsning
  • Brugersupport til Office 365-produkter
  • Brugersupport til Microsoft Dynamics C5 og NAV
  • Almindelig brugersupport (Windows/PC/Office)

Kontakt os

Har du specifikke spørgsmål til vores priser og udbud af services og produkter inden for it-outsourcing, så vil vi meget gerne høre fra dig. Send os en besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Virksomhed (skal udfyldes)

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail

Telefon (skal udfyldes)

Din besked

Om supportpakkerne

Med NHCs supportpakker får I direkte adgang til vores dygtige support pr. telefon, online og e-mail inden for normal kontortid, hvilket er mandag-torsdag 8 – 16 og fredag 8 – 15:30. I kan tilkøbe support aften, weekender og helligdage. Supportpakken skal oprettes for alle brugere på systemet. Dvs. har I fx 15 Office 365-brugere = 15 supportpakker. Følgende er ikke inkluderet: Installation af programmer på lokale pc´er, udviklings- og tilpasningsopgaver, undervisning og onsite-support. Skal vi hjælpe med noget af ovenstående, så vil dette blive faktureret efter gældende timepris. Der kan med fordel købes et NHC-klippekort til dette formål.

Tilfredse kunder er den bedste reklame