Fordi vi gør jeres it-hverdag nemmere!

Som kunde hos NHC bliver I overrasket over, hvor nemt det er! Hvor meget I kan få ud af jeres it-løsninger og hvor lidt I selv behøver at gøre og vide. Vi fejer alle jeres it-bekymringer af vejen og medvirker til at skabe en effektiv IT-platform, der bare virker!

NHC “holder jeres it i hånden” og sætter kunden i fokus. Vi er kun tilfredse, når I er det!

Jeres virksomhed er i centrum

Vi tror på, at helhedsløsninger giver større værdi for jeres virksomhed – nu og i fremtiden. Når I samarbejder med os, tager vi udgangspunkt i jeres behov og ønsker til it-driften. It-løsninger skal passe til jeres hverdag – det er kun ufleksible, umoderne It-virksomheder, der tvinger sine kunder ned i en firkantet løsning. Vi tager et 360 graders view på jeres nuværende situation, så vi sammen sikrer, at I får det optimale ud af It’en – også på længere sigt.

Vi tager hele din virksomhed med ind i analysen - vi tænker helhed, fordi det betyder du får den korrekte it-løsning i sidste ende.

Vi har styr på IT!

Vi har alsidig og dyb viden inden for en række teknologier, blandt andre Microsoft, Cisco, Citrix, VMWare og andre. Vi opkvalificerer vores knowhow på daglig basis og følger løbende op på vores kompetencer med kurser, seminarer og certificeringer.

Som et håndgribeligt bevis har vi pletfri ISAE 3402 type 2 revisionserklæring. Det er jeres garanti for, at vi leverer sikker it-drift!
Med andre ord: Hos NHC har vi styr på vores forretning, kompetencer, økonomi, procedurer og på vores sikkerhed!

NHC i Silkeborg holder din it i hånden

Samarbejdspartnere & netværk

Vi synes det er vigtigt at være åben for nye input. Det er blandt andet derfor vi deltager i flere lokale og nationale netværk. Og nye input sørger vi også for at få løbende i form af nye certificeringer, kurser og lignende. Det gør os til en stærk it-leverandør, fordi vi følger med I tidens trends.

Læs mere

Det siger kunderne

Vi har 100% tillid til, at NHC kan deres kram. Vi ved, at hos dem får vi den rigtige rådgivning og hurtig support.
Troels Nørhede, Visuel Print
Vi skal have sikkerhed for, at vore egne og kunders data til hver en tid bliver håndteret på en ordentlig måde. Det bliver de afgjort hos NHC A/S.
Morten Søltoft, IT-Effect A/S
Vi har stor glæde af fjernskrivebords-løsningen, som gør, at alle vores medarbejdere altid kan tilgå deres skrivebord og aldrig skal bekymre sig om backup eller opdateringer.
Karin Boisen, KFUM & KFUK i Danmark