Kundeudtalelser

Hos NHC A/S i Silkeborg har vi fokus på at gøre jeres arbejdsdag lettere. Vi tager ansvaret for hele eller dele af jeres it-setup og sætter en ære i at løse it-problemerne hurtigt, præcist og med stor professionalisme. Vi sætter stor pris på de kundeudtalelser, som vi løbende modtager fra vores kunder. Her kan I læse et lille udsnit af vores hosting- og it-konsulentydelseskunders tilkendegivelser omkring samarbejdet med NHC.

Listen udbygges løbende. Leder I efter kundeudtalelser fra en specifik branche, så kontakt os gerne, så oplyser vi relevante firmanavne.

Læs også vores mere detaljerede kundecases.

Det siger vores kunder!

NHC yder support og vedligeholdelse på vores eget IT-udstyr. Deres dygtige medarbejdere løser opgaverne hurtigt, kompetent og professionelt
Morten L. Damgaard, Unitas Rejser A/S
En Windows baseret Serverløsning med Hyper V. og support/serviceaftale hos NHC sikrer, at med-arbejderne oplever problemfri it-drift. Vores IT-performanceproblemer er blevet løst
Benny G. Christensen, Alux A/S
NHC i Silkeborg assisterer os med de lokale servere. Vi oplever stor værdi i at NHC løbende vedligeholder vores løsninger. NHCs support er altid klar til at tage eventuelle udfordringer op.
Birthe Bonde, Visuel Print A/S
I forbindelse med udskiftning af vores gamle server, undersøgte vi priserne for en ny, og fandt hurtigt frem til at en hosting løsning var bedre for os. Både økonomisk og sikkerhedsmæssigt.
Peter Korsholm, Jyske Storkøkken
Kingo har outsourcet IT-driften til NHC – det har vi ikke fortrudt. De er vores IT-livline og vores medarbejdere ringer direkte på hotlinen og får hjælp til alt. Vi sparer meget tid
Henrik Hansen, Kingo
NHC i Silkeborg leverer serverinstallation, løbende vedligeholdelse og support. Vi har fået ro i hverdagen hvad angår vores IT. Vi behøver ikke bekymre os; hjælpen er kun et telefonopkald væk
Torben F. Nielsen, Kemex A/S
Vi kan levere stabile og sikre hostingløsninger til vores kunder, fordi NHC holder styr på alt det tekniske. Vi har høj oppetid, stærke løsninger og får professionel support.
Kim Friis, IT-Effect
NHC designede løsningen, mens vi fik sat ny serverhardware og et SAN op. Så gik vi – rådgivet og støttet af NHC – i gang med at sætte systemet op med den daværende Windows Server 2012
Frank Bay Poulsen, Beierholm
Vi er rigtig godt tilfredse med vores software- og supportløsninger hos NHC. Især den hostede dekstop med blandt andet Office 365 og mailløsning gør os mere effektive.
Heidi Svendsen, Bradals Produkthandel
Vi har vores løsninger hostet hos NHC og de yder kompetent, daglig IT-support til vores medarbejdere. Ydermere assisteres Eksportforeningen også med hardware indkøbt gennem NHC.
Jens-Christian Villadsen, Eksportforeningen
NHC hoster og vedligeholder vores IT meget professionelt. Vi har stor glæde af deres fjernskrivebord-løsning, som gør, at alle vores medarbejdere altid kan tilgå deres skrivebord og aldrig skal bekymre sig om backup eller opdateringer.
Karin Boisen, KFUM & KFUK i Danmark
Vi afvikler nu blandt andet Autocad, via kraftige fysiske arbejdsstationer placeret i et serverrum i Danmark. Vores brugere tilgår miljøet via et Web-interface over internettet og har kun brug for at installere en Citrix klient på deres lokale PC. Det har åbnet en helt ny verden for os.
Arne Kæseler, Lindab A/S

Læs de detaljerede kundecases her

Har I lyst til at læse mere i detaljer omkring vores arbejde for kunderne, så se vores kundecases. Vi har samlet en række udvalgte kundehistorier, som I kan klikke jer ind på og læse mere om.

Har I spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os på 8742 8000.

Læs detaljerede kundecases