Fordele ved IT-konsulentydelser

Hvad får jeg ud af at bruge NHC’s konsulenter?

Vi hjælper jer med store og små IT-projekter. Har I ikke de rette kompetencer? Så lej vores viden og kompetencer – helt ned på timebasis. Der er mange fordele ved at benytte NHC’s IT-konsulentydelser.

  • Nem adgang til stærk faglig viden
  • Frigør interne ressourcer
  • Optimeret IT-driften
  • Tid til at fokusere på virksomhedens kerneforretning
  • Lej kompetencerne ind i korte perioder i stedet for at ansætte
Læs om fordelene ved at samarbejde med NHCs it-konsulenter

Ekstra arbejdskraft, når I har travlt

Træk på NHC’s konsulentteam i perioder, hvor jeres IT-afdeling har travlt og behov for velkvalificeret arbejdskraft. Lej konsulentydelser inden for IT. Vi er professionelle og har mange års erfaring, så vi kan hurtigt samle trådene og fortsætte på lige fod med jeres øvrige IT-medarbejdere uden den større tidsinvestering fra jeres side.

Lej i stedet for at ansætte

Det er dyrt at holde sig 100 % opdateret til enhver tænkelig situation vedrørende virksomhedens IT-løsninger. Der skal investeres tid til uddannelse og det er tit en omkostningsfyldt affære. NHC’s professionelle IT-konsulentydelser kan være løsningen på dine problemer. Spar på de faste lønudgifter, sygepenge, feriepenge, pension og så videre til et fastansat personale.

Ad hoc opgaveløsning eller serviceaftale?

Vi løser IT-opgaver for din virksomhed på uforpligtende basis. Har I kun brug for hjælp til en specifik udfordring eller i en kortere periode? Eller vælger I i stedet at trække på vores kompetencer på jævnlig basis? No problem – der er, med mindre andet aftales, ingen bindinger på at bruge vores konsulentkompetencer. Benyt NHC til ad hoc-opgaver eller tegn fx en serviceaftale. Dit valg!

Kontakt NHC A/S

Virksomhed (skal udfyldes)

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Din besked

Kingo har outsourcet IT-driften til NHC – det har vi ikke fortrudt. De er vores IT-livline og vores medarbejdere ringer direkte på hotlinen og får hjælp til alt. Vi sparer meget tid.
Henrik Hansen, Kingo
Vores medarbejdere i begge lande kan live-samarbejde på tegninger og
dokumenter – det gør en virkelig mærkbar forskel!
Arne Kæseler, Lindab
NHC anbefalede Office 365 varmt, og der så ud til at være en række fordele ved at sende alle servere på pension og gå i skyen i stedet. Uanset om vi betragtede det fra en økonomisk, administrativ eller funktionsmæssig vinkel.
Sebastian Schwartz, Eksportforeningen