Vores IT-konsulenter hjælper og rådgiver

IT er en vigtig del af stort set alle virksomheder, fordi det optimerer processer, forhøjer produktivitet, giver besparelser og styrker jeres virksomhed til at modstå presset fra konkurrenter. Har I tid og viden nok til klare IT-opgaver?

Få mere ud af IT

Hos NHC i Silkeborg får I mulighed for kompetent og professionel konsulentbistand på tværs af IT-løsninger. Vi er jeres ekspertteam og gør det nemmere for jer at styre driften og udvikle jeres IT-løsninger. Vores konsulenter har kompetencer inden for IT-outsourcing, hosting, strategi, mv. Og I har mulighed for at leje dem i en kortere eller længere periode – og vi løser både små og store opgaver.

Eksempler på opgaver

Eksempler på IT-konsulentydelser

  • Udvikling af IT-strategi og handlingsplan
  • Optimering og drift af IT-infrastruktur
  • Installation af software
  • IT-projektledelse
  • Server/storage systemer
  • Migreringsprojekter
  • Support til brugere
  • Virtualisering af servere

Hvorfor vælge NHC?

Hos NHC har vi en alsidig viden inden for Microsoft, Cisco, VMware og en række andre systemer. Vi opkvalificerer vores viden hver dag og forbedrer løbende op på vores kompetencer med kurser, seminarer og certificeringer. Hos os kan I leje professionelle IT-kompetencer på projekt- eller timebasis. Vi har erfaringer inden for en lang række opgavetyper og rigtig mange teknologier. Det betyder, at I kan læne jer tilbage og være trygge ved, at NHC’s konsulenter løser jeres udfordringer.

Vi løser jeres it-problemer på alle tider af døgnets 24-timer – bare ring.

telefon: 8742 8000

Værdi for virksomheden

Hos NHC trækker I på mange års erfaring. I kan leje højt kvalificerede, ekstra mandetimer i travle perioder på både større og mindre projekter og på den måde udnytte jeres egen tid bedre. Når I benytter jer af NHC’s IT-konsulenter køber I specifikke kompetencer ind, som ellers ville kræve dyre og tidskrævende kurser til jeres IT-ansvarlige medarbejdere.

Vi tager hånd om IT-udfordringerne.

Få hjælp til it-problemerne hos NHC i Midtjylland

Kontakt vores IT-konsulenter

Vil I gerne høre mere om jeres muligheder for at outsource behovet for IT-konsulentydelser? Så send os en besked eller ring 8742 8000, så tager vi en uforpligtende snak om jeres behov.

Virksomhed (skal udfyldes)

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Din besked