10 gode grunde til at outsource it’en til os!

Her får I 10 gode grunde til at samarbejde med NHC om jeres it-drift. Bliv klogere på, hvad vi tilbyder og hvorfor vi mener, at vores kompetencer og rådgivning kan løfte jeres it-løsninger, give jer større overblik og generelt få mere ud af jeres it-setup.

Vi har styr på sikkerheden, vi har kompetencer, der rækker langt ud over det almindelige og har erfaring fra både små og store virksomheder.

Vi har erfaring inden for rigtig mange brancher. Den erfaring – kombineret med vores evne til at lytte – gør os til eksperter i at omsætte jeres ønsker og behov til konkrete løsningsforslag. Vi tager udgangspunkt i jeres virksomhed, for vi tror nemlig ikke på ufleksible standardløsninger.

Vi er først tilfredse, når I er tilfredse. Vi gør en stor indsats hver dag, for at I skal være tilfredse med både det produkt, I køber og den kontakt I har med NHC. Vi tager alle kundehenvendelser seriøst og gør vores bedste for at ekspedere dem hurtigt og præcist.

Heldigvis har mange af vores kunder lyst at dele deres gode erfaringer med at samarbejde med os. Se vores kundecases her. Vores medarbejdere har service i højsædet i alt de laver, og går den ekstra mil for at løse din opgave på bedste vis.

Vi er en af forholdsvis få danske it-virksomheder, der har papir på, at vi lever op til nogle helt specifikke it-sikkerhedskrav.  Vi er certificeret med Hostingmærket. Vi har derfor også en pletfri ISAE 3402 revisorerklæring, som bygger på vores dedikation til at tænke sikkerhed i alt vi gør.

Læs mere om, hvorfor certificeret hosting er værdifuldt – også for din virksomhed.

Høj oppetid på it-systemerne kræver daglig fejlfinding, opdateringer, data backup, support til jeres brugere, osv. Det er derfor nødvendigt at lægge en strategi for, hvordan jeres it-infrastrukturen skal udvikles, for at kunne følge med de behov, der opstår hos jer i fremtiden.

Det tager tid, det kræver viden og koster penge.

Stabil it-drift opnår man kun med planlægning, en ordentlig struktur og ved at være proaktiv, hvilket alt sammen noget, som er en selvfølge, når opgaverne er outsourcet til NHC.

Lad NHC tage sig af din virksomheds IT. Fralæg jer ansvaret – og brug den tid meget mere effektivt. Så kan du jo for eksempel ringe til lidt flere kunder, sende lidt flere pakker, producere lidt flere enheder, eller hvad du nu gør, som skaber mere værdi for din forretning end at opretholde it-driften.

Outsourcing af it-drift kan være guld værd. I hvor stort omfang i vælger at outsource er op til jer. Det er vigtigt, at du føler dig tryg ved beslutningen.

Opnå den sikkerhed og stabilitet I ønsker ved at overlade rutineopgaverne omkring den daglige it-drift til os. NHC gør hverdagen lettere, fordi vi tager ansvaret – også gerne 24 timer i døgnet.
Så kan I fokusere jeres energi og tid på kerneforretningen.

Jeres virksomhed er unik. Også når det kommer til jeres it-systemer. Det ved vi – derfor putter vi ikke vores kunder ned i prædefinerede kasseløsninger. NHC’s konsulenter afdækker jeres behov i tæt samarbejde med jer og de har en professionel tilgang til alle opgaver.

Vi er nørder, men vi taler ikke i nørdede vendinger til jer, hvis I ikke er lige så vilde med de tekniske termer som vi er. Vi er vant til at omsætte vores tunge tekniske viden til et sprog alle kan forstå. Det giver dig overblik over situationen – og tryghed i relationen med NHC.
Vi har mange års erfaring med at sikre vores kunders it-drift. Vi har kompetente konsulenter, der har stor viden og er certificeret inden for Microsoft, Citrix, VMWare, Hyper V., Veeam Backup, etc. Og videreuddannelse bliver selvfølgelig prioriteret højt. Læs om vores certificeringer – klik her.

Hos NHC har vi en fantastisk medarbejderkultur – vi har det simpelthen rigtig sjovt sammen. Og det smitter. Glade medarbejdere yder smilende support – og vi vil næsten vædde på, at du kommer til at holde af os. Vi værdsætter den personlige relation og er på fornavn med stort set alle vores kunder – simpelthen fordi, vi synes det er vigtig at være mere end et it-firma.

Har du lyst til at læse mere om vores ja-hat-kultur?

Kontakt os!

Smæk benene op og glæd jer over, at it-driften kører!

Kontakt os, så hjælper vi jer med jeres it-udfordringer
Kontakt os!

Læs kundecases