Sproom

Elektronisk fakturering af offentlige og private virksomheder – nemt og effektivt

Med Sproom gennem Hostingcentret NHC i Silkeborg, er I i gang med at fakturere på få minutter.

Det er lige så nemt at fakturere med Sproom, som det er at sende en e-mail. Det er super sikkert og I samler hele jeres netværk ét sted. Nemt og bekvemt. Så kan I læne jer tilbage og nyde, hvor meget tid og besvær Sproom sparer jer for.

Sproom gør kontorarbejdet lige en tand lettere og sjovere!

Send og modtag fakturaer elektronisk

Sproom gør det lettere for jer at fakturere.  Send og modtag eletronisk – både til private og offentlige virk-somheder. Det sparer jer desuden for store udgifter til porto og papir.

Det er sikkert

Elektronisk fakturering med Sproom er sikkert. I vil aldrig igen opleve, at fakturaer bliver væk i posten og programmet er nemt at benytte. Sproom behandler alle data professionelt og sende gennem krypterede forbindelser – i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Integration til økonomisystemet

For at gøre det endnu nemmere for jer, har Sproom udviklet en såkaldt “connector”. Med den kan I hente og sende fakturaer automatisk fra Microsoft C5 Online, NAV Online 2013 og øvrige økonomisystemer.

Hvad koster Sproom?

Kontakt NHC og hør mere om prisen.

info@nhc.dk

Spørgsmål & Svar om Sproom

Ja. Data sendes via krypterede forbindelser.

I har allerede taget springet og sender fakturaer elektronisk i stedet for pr. brevpost. Men selvom I sender jeres faktura som PDF vedhæftet til en e-mail, så er I ikke sikre på, at den når sin rette destination alligevel. Det kræver, at I altid har den korrekte kontakt-emailadresse på kunden opdateret og det kræver et stabilt mailprogram, for ikke at tale om at I også kan ende i modtagerens spamfilter.

Med Sproom modtages og registreres fakturaen direkte i modtagerens økonomisystem. Kunden bestemmer selv, hvordan de ønsker at modtage jeres faktura – det er nemt for jer og for kunden.

I følge Sproom selv, er løsningen egnet til alle størrelser virksomheder i hvilken som helst branche. Der er heller ikke flere eller færre fordele, jo få eller mange fakturaer i sender ud på månedlig basis. Er I en helt lille virksomhed uden et decideret økonomisystem, så kan I endda også bruge Sproom, fordi I kan taste alt I behøver ind direkte gennem brugerprofileb hos Sproom.
Er I blevet nysgerrige på, om elektronisk fakturering er noget for jeres virksomhed? Så giv os et ring eller udfyld kontaktformularen til højre med info om virksomheden, så kontakter vi jer hurtigst muligt. Selve opstarten med Sproom kan tage få minutter og I kan være klar til at sende fakturaer allerede samme dag, hvis I vil!