Du kan købe og leje hardware hos NHC

Få hjælp til køb af hardware

Har I brug for en ny bærbar computer eller en ny printer til kontoret, så anbefaler vi klart, at I investeret i kvalitet. Det kan simpelthen bedre betale sig i det lange løb.

En sidegevinst ved at opsøge vores hjælp, når I skal købe nyt er, at I ikke selv behøver at sætte jer ind i alt teknikken omkring anbefalinger, processortyper, harddiskstørrelser, hukommelse, etc.

Sammen finder vi netop den pc, som passer perfekt til jeres behov og prisleje.

Eje eller leje?

I behøver ikke være NHC-kunde for at handle hardware med os. Vi sælger også en masse pc´er, servere, tastaturer, antivirus-software og så videre på enkeltstående køb. Køb hardware hos NHC – vi sælger også favorable pakkeløsninger.

Kontakt os for at købe hardware.

3-step-it-logo

Få mere værdi ved at leje

Der findes flere muligheder, som gør det attraktivt for jeres virksomhed at leje hardware frem for at eje det. Hardware forældes hurtigt og taber derved også hurtigt sin værdi. Det er fakta nu, hvor den teknologiske udvikling går så stærkt.

Hardware as a Service (HAAS)

HaaS-konceptet er een af de mest effektive måder, hvorpå I kan spare på jeres dyre it-omkostninger. Via vores samarbejdspartner ”3-Step-IT” kan I leje jeres behov for it-hardware i præcis den periode, der er behov for det.

Fordele ved HaaS:

  • Budgetsikkerhed – Driftsomkostninger i stedet for investeringer
  • Ingen risiko i udstyrets værdiforringelse
  • Ingen binding af likviditet
  • Fast pris pt. måned
  • Likviditet kan i stedet forrentes ved investering i virksomhedens kerneforretning
  • Ingen praktiske udfordringer med afhændelse af brugt hardware
  • All-risk kaskoforsikring kan tilbydes

Download flyer.

Månedens tilbud

Hver måned finder vi et ekstra godt spot-tilbud frem hos vores leverandør og sætter fokus på det. Her er ofte rigtig gode penge at spare. Vi anbefaler  ikke et produkt, som ikke møder vores standardkrav.

Se månedens tilbud

Komplette arbejdsstationer

Vi sælger diverse hardware til virksomhedskunder. I behøver ikke være kunde hos os i forvejen. Vi sælger bærbar og stationær computere, servere, printere, mus, tasker og så videre. Er I mere interesseret i at leje, så har vi en stærk samarbejdspartner, der gør det muligt.

Vi er også specialister i at opsætte komplette arbejdspladser med fx. pc, printer, mus, leje af hosted desktop med software (fx hosted C5 Online økonomisystem, Office-pakken og lignende) + en favorabel aftale, hvor vi yder stærk og kvalificeret support på hele pakken.

Klargøring af computer

Når I køber hardware eller softwarepakker gennem NHC, kan vi hjælpe jer med at komme godt fra start med den nye computer. Har I behov for at få hjælp til opsætningen, så er vores dygtige teknikerteam klar med en hjælpende hånd.

En pc-klargøring fra NHC gør det nemt. Bare glæd jer til den nye pc lander på skrivebordet.

Virksomhed (skal udfyldes)

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Din besked