Øvrige ydelser

Vi tilbyder diverse programmer, ydelser og services. Vi står inde for kvaliteten af de ydelser, der leveres internt i NHCs datacenter og anbefaler kun 3.partsprodukter, som vi selv kunne finde på at installere på egne miljøer. Vi har en lang række samarbejdspartnere på specialprodukter, så I er garanteret en konkurrencedygtig pris og kan drage nytte af vores viden omkring mange af produkterne. Det gør it-indkøb virkelig nemt for jer. Alt på ét sted.

Her finder I et udvalg af de øvrige ydelser, vi tilbyder jeres virksomhed. Listen udbygges løbende. Har I et specifikt behov, så kontakt os, så undersøger vi mulighederne.

Med consignor overfører du fragtbreve elektronisk. Det giver færre fejl, sparer dig tid og bedst af alt - det kan integreres med fx din C5

Consignor

Spar tid og penge med elektronisk overførsel af fragtbreve med det lille, smarte program Consignor. Det kan integreres med jeres økonomisystem og sparer medarbejderne for dobbeltarbejde.

Læs mere.

Telefoni - Vi samarbejder med en dygtig ekstern leverandør, så du kan få et professionelt, gennemtestet produkt. Skær markant ned på telefonregningen til både fastnet og mobiltelefoni.

Telavox

Billigere telefonregning? Ja tak! Med IP-telefoni bliver det en realitet. Vi samarbejder med Telavox for at levere state-of-the-art IP-telefoni. Læs mere om, hvorfor og hvordan.

Læs mere.

Læn dig tilbage og nyd lidt mere frihed - sproom gør det super nemt for dig at fakturere elektronisk. Slut med at printe fakturaer, pakke i kuverter, frankere og poste gennem Post Danmark. Det er sikkert og det er super nemt.

Sproom

Elektronisk fakturering når det er bedst! Sproom er jeres bedste værktøj i kampen mod papirbunkerne. Send og modtag elektronisk gennem krypteret forbindelse – vær i gang inden for kort tid.

Læs mere.

Hands on på it-driften. Vi ved, hvad der skal til, for din virksomhed får mest muligt ud af it-teknologien

Vil I have maximum udbytte af IT med minimum indsats?

Når I har brug for hjælp til jeres It-løsninger, er det et sikkert valg at samarbejde med NHC i Silkeborg. Vi har erfaring med alt fra enkelt-mandsfirmaer, til større virksomheder og drift af storkunder og komplekse hostingmiljøer. I får tid til det sjove – vi sørger for, at I kan få mest muligt ud af jeres It-investeringer.

Udfyld kontaktformularen herunder og notér meget gerne ønsker eller de it-services og ydelser, I benytter i øjeblikket.
Så ringer vi til jer op så snart vi kan! Vi snakkes ved.

Kontakt NHC

Virksomhed (skal udfyldes)

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Din besked