Spørgsmål og svar om Office 365

Ja, I kan få adgang til blandt andet dokumenter, chat og e-mail via din smartphone. Microsoft Office 365 er understøttet på Windows Phone, iPhone, Android, Nokia (Symbian OS) og BlackBerry-telefoner. Det gør det super nemt for jer, at læse og skrive e-mails, downloade dokumenter fra jeres Sharepoint eller OneDrive, åbne og redigere i kalendere, etc. (mulig funktioner afhænger af, hvilken Office 365-plan jeres virksomhed lejer sig ind på).
Ja, som udgangspunkt SKAL I have internetadgang for at benytte fx e-mail eller kunne hente data i skyen fra jeres sharepoint. Det vil dog være muligt fx at skrive e-mails, ”offline-afsende”, og næste gang brugeren kommer online med pc, mobil, iPad eller lignende vil de skrevne e-mails blive afsendt. Flere af Office 365-planerne inkluderer også en såkaldt desktopversion af ”Office-pakken” (et eksempel er Small Business Premium og Enterprise E3). I kan arbejde offline på dokumenter, og har I opsat funktionen, så bliver filerne synkroniseret, når I er online igen.
NHC bruger også selv Office 365, og vi har ingen bekymringer i forhold til sikkerheden. Microsoft er generelt på forkant i forhold til det generelle trusselsbillede på internettet, og virksomheden har mange års erfaring, som betyder at faste rutiner følges og man lever op til tårnhøje standarder både hvad angår egenkontrol, fysisk sikkerhed, proaktiv sikkerhedsmonitorering, og lignende. I Office 365 Trust Center kan I læse Microsofts uddybning af en lang række spørgsmål.
Selvfølgelig. Hvis I i forvejen ejer et domænenavn (fx jeres hjemmesideadresse – www.ditfirmanavn.dk), så er det kun et spørgsmål om at tilføje dette domænenavn i Office 365. I kan du godt gøre selv, men det kan godt være lidt tricky. Men vi vil selvfølgelig også gerne hjælpe jer med det. Skal vi hjælpe, så faktureres det dog efter gældende timepris, med mindre I har indgået andre aftaler med os.

Vær ikke bange for, at jeres data holdes som gidsel, hvis I ønsker at opsige Office 365-aftalen. I er ejer af data og har derfor naturligvis rettighederne til dem. I vil selvfølgelig kunne overføre e-mails og filer til en anden løsning, som I ønsker det. Gør det selv, eller få NHC’s hjælp til det. Det faktureres efter gældende timepris. Overførsel skal selvfølgelig ske inden for opsigelsesperioden.
Opsiger I jeres Office 365-plan, så opbevarer Microsoft jeres data i 90 dage, hvor kontoadministratoren har adgang hertil – herefter vil I ikke have adgang længere.

Skype for Business ligner den gratis service rigtig meget – både på udseende og funktionalitet. Gennemfør onlinemøder med både lyd, tekst, video, virtuelt whiteboard, skærmdeling, etc., send hurtige chat-beskeder til en kollega, del filer via ”drag and drop” – nemt og bekvemt. Se kollegaers tilstedeværelse ved pc´en og marker “optaget” eller “snart tilbage”, når I går i møde. Det er nogle gange lige så godt som at sidde overfor hinanden i et mødelokale – og så sparer I tid og penge på transport.
Exchange Online giver jer professionel e-mail, kalender med nem deling, og adgang til kontakter – online på computer, smartphone og tablet. En sikker og stabil løsning, som giver jer frihed i arbejdet – tilgå fra alle steder i verden; så længe I har internetforbindelse. Med Microsoft Office 365 medfølger der ikke mindre end 50 GB lagerplads pr. bruger og mulighed for at bruge jeres eget domænenavn (fx hej@ditfirmanavn.dk).

OneDrive for Business er en online lagertjeneste, hvor I kan gemme alt lige fra billeder, til dokumenter, musik, videoer, etc. OneDrive kan også tilgås fra fx mobiltelefonen, så det er nemt at hente eller uploade on-the-go. Med Office 365-planerne får man i øjeblikket 1 TB plads incl.
OneDrive kan dog aldrig stå i stedet for en god backup af jeres data, men det er et godt supplement. Men tager I jeres virksomheds it-sikkerhed alvorligt, så har I en professionel backupløsning til jeres virksomhedsdata.

For at køre Office 365 kræver det, at pc´en kører Windows 7 eller nyere versioner. For Mac-computere gælder det, at der kører Mac OS X 10.10, til Office 2016 til Mac. Se de komplette systemkrav her – eller kontakt os for mere information.

Kontakt os omkring Office 365

Virksomhed (skal udfyldes)

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Din besked

Vil I vide mere?

Se priser og forskellige muligheder inden for Microsoft Office 365. Der findes også en plan, der passer perfekt til jeres virksomhed.

Måske har I brug for en samlet pakke med diverse programmer eller blot behov for en super stabil, professionel e-mailløsning. Ligemeget hvad, så er Office 365 i skyen løsningen.

Minimum arbejde – maksimum fordele.

Se Office 365 priser