IT-Sikkerhed

Tager I IT-sikkerheden alvorligt?

Utilstrækkelig IT-sikkerhed kan i sidste ende betyde, at virksomheden bliver handlingslammet og risikerer at miste penge og kunder, fordi I ikke har adgang til IT-systemer eller har mistet data og ikke er i stand til at møde deadlines og holde overblik over kundeopgaver og så videre.

Eksternt er cyber-trusler en del af hverdagen og skal tages alvorligt. Virksomhedens IT-setup skal være Fort Knox og det skal være besværligt at få uautoriseret adgang udefra. Det systematiske beredskab skal være på plads. En stærk antivirus er afgørende. Stærke passwords og brugerkontrol der, hvor det giver mening.

Internt er mangel på IT-sikkerhed ofte et spørgsmål om menneskelige fejl og negligering af vigtighed, der udgør de største risikofaktorer. Medarbejderen får klikket på et link i en e-mail, som ABSOLUT ikke skulle været klikket på og pludselig er der frit lejde for hackeren. På samme tid er det også vigtigt at have en skudsikker backup – den kan vise sig meget vigtig, når uheldet er ude og I skal restore virksomhedens data.

Slut med at græde over tabt data - en sikker backupløsning gør livet meget lettere og hæver jeres it-sikkerhed

Backup – det betaler sig!

En god, kontinuerlig backupløsning kan være altafgørende for din virksomhed. Den kan være med til at redde mange timers arbejde fra at gå tabt, når katastrofen sætter ind. Selvfølgelig kan det ses som en ekstra udgift – men har I egentlig råd til at lade være med at tage backup?

Læs mere.

Med SMS Passcode får du multi-faktor sikkerhed for passwords. Det bliver surt at være cyber-tyv!

Sikre multi-faktor logins

Kender I til multifaktor-valideret login? Vi er forhandlere af SMS Passcode, som er førende inden for sikre logins til din virksomheds it-løsninger. Styrk jeres it-sikkerhed med stærk beskyttelse mod phishing og pharming. Brug mobiltelefonen til at blive valideret og modtage et engangs-password. Nemt og sikkert!

Læs mere.

Når du skal have styr på it-sikkeheden kan du kontakte NHCs konsulenter. Vi er din professionelle partner.Rådgivning er et af vore specialer

Det kan virke som en uoverkommelig opgave selv at finde ud af hvilke risici jeres virksomhed løber i forbindelse med it-sikkerhed og hvad der skal til, for at komme ovenpå situationen igen. Det er en process, der skal ske løbende og prioriteres aktivt af ledelsen.

Tag kontakt til NHCs konsulenter læg bekymringerne på hylden. Vi tilbyder jer ærlig og professionel rådgivning på alle niveauer lige fra ledelse, IT-administration og helt ned på brugerniveau. Vi har flere års erfaring via drift af både små og store virksomheders IT-infrastruktur og konsulentydelser til helt store organisationer. Se vores referenceliste her.

Læs mere

Få gratis it-sikkerhedstips her. Forbedring af virksomhedens it-sikkerhed - backup, online-politik, undervisningNHCs sikkerhedstips

Vi har samlet en række helt basale tips, som kan være med til at højne it-sikkerheden i jeres virksomhed. De peger både helt ned på brugerniveauet, hvor I oplærer medarbejderne i den mest sikre måde at være online på til ledelsesniveau, hvor vi trækker anerkendte brancheråd frem hvor I kan få øje på dem.

Læs mere
staerkt-password-video

Sådan laver I et skudsikkert password

I skal gøre alt hvad I kan for at sikre jer imod at blive hacket. En ting der kan gøres er, at lave et stærkt password, der er (næsten) umuligt at gætte for udefrakommende. Ikke noget med “min datters navn + alder” i fortløbende numre. Læs med her, hvor vi giver vores tip til at bruge små historier til at huske dit meget sikre password fuld af tal, og specialtegn. Bliv passwordets Usain Bolt.

Se de gode tips her