Uniconta økonomistyring - cloudbaseret, hurtigt og perfekt til din virksomhed

Hvorfor vælge Uniconta-økonomisystem?

Med Uniconta får din virksomhed et lynhurtigt, intuitivt, cloudbaseret økonomisystm, som kan opfylde alle de behov I har inden for logistik, bogholderi og projekt. Enkle, men kraftfulde funktioner giver dig et komplet overblik over virksomhedens økonomi og understøtter jeres evne til at handle effektivt og rentabelt. Systemet er baseret på den nyeste teknologi fra Microsoft og vil derfor nemt kunne integreres i dit it-miljø i skyen.

Uniconta kan tilpasses jeres behov

Selvom dette økonomistyringssystemet er et standards system, så kan det meget mere. Du kan tilpasse løsningen til netop dine behov:

  • Opret egne felter/kartoteker
  • Håndter økonomistyring, projekter og logistik i ét program
  • Tilpas og hav flere åbne skærmbilleder
  • Opload og vedhæft elektroniske bilag i alle formater
  • Generer og download rapporter
  • Udfør nemt søgninger på alle typer data
  • Værktøj til integration med andre programmer

Du får maksimal hastighed

Uniconta er en App, som kan afvikles på PC og Mac. Det afvikles ligesom Microsoft Office, men forskellen er, at alle data gemmes i skyen. Det giver dig et økonomisystem med maksimal hastighed og ingen ventetid. Du vil ikke være afhængig af en browser, der låser, “glemmer data” eler smider dig af.

Brug Uniconta på PC, tablet eller smartphone

Uanset om du bruger pc, tablet eller smartphone, har du altid adgang til intuitivt og super brugervenligt design. Økonomisystemet er opbygget i responsivt design, så løsningen tilpasser sig til den hardware, du bruger.

Enkelt at konvertere fra andet økonomisystem

Uniconta har udviklet et konverteringsværktøj, der gør det nemt og sikkert at skifte fra andre økonomisystemer som f.eks. Microsoft Dynamics C5 og e-conomic.

Ved skift til Uniconta, konverteres alle dine poster fra finans, lager, ordre, debitor, kreditor og indkøb samt dimensioner og medarbejdere: Historikken er gemt og brugbar fra første sekund. Intet går altså tabt, bare fordi I skifter system.

Prøv Uniconta helt gratis

For at give dig en realistisk mulighed for at se, om Uniconta er økonomisystemet for jer, så kan du teste det af på dine egne data – helt gratis. Lær moduler og funktionaliteter at kende med data, du kender. Du kan også prøve helt forfra med nye data, gratis. Det er først, når du tager økonomisystemet i brug, at du skal begynde at betale. Vi går højt op i sikkerheden, så har du konverteret egne data for at teste systemet af og finder du af, at du ikke vil anvende det alligevel, så bare rolig. Disse data vil automatisk blive slettet efter en periode uden aktivitet.

Uniconta seminar
Læs mere (PDF)
Bestil Uniconta Her
NHC er Uniconta-partner. Få rådgivning om at komme godt i gang!