Gå online med jeres CAD-applikation

Hvis I benytter CAD/3D CAD som et dagligt arbejdsredskab, så ved I også hvor utrolig krævende programafviklingen, opdateringen og selve den fysiske installation er for jeres interne IT-systemer.
Og det hjælper bare ikke noget, at medarbejderne skal sidde med programmer, der performer dårligt og både medfører spildtid og øget irritation.

Frigør resourcer

Hosted Cad kan frigøre en masse ressourcer i virksomheden. Installer Cad-programmet på vores teknologiplatform og tilgå jeres program via internetforbindelse og en såkaldt ”tynd klient” (pc, iPad, eller lignende) – med den forudsætning, at den kan afvikle grafiske programmer via Citrix® HDX teknologi. I skal ikke længere selv opdatere, tage backup af den vigtige data og så videre. Den tid kan I så bruge på noget mere spændende end rutineopgaverne.

Fordele ved hosting af CAD, etc:

  • Frigør ressourcer
  • Agilt i forhold til skiftende behov / antal brugere
  • Spar penge
  • Øget fleksibilitet (pga. online opkobling – hvor som helst og når som helst)
  • Datasikring med løbende backup
  • Samme driftsoplevelse som ved lokal installation
Få cad i skyen hos NHC i SIlkeborg. Tilgå løsningen via fjernskrivebord - selv bare på en
Kontakt os og hør mere om Hosted CAD

Lidt om NHC A/S i Silkeborg

Vi leverer professionele og gennemtænkte it-løsninger til progressive virksomheder over hele Danmark. Vi er med blandt de bedste og vores medarbejder følger den nyest viden på tæt hold – hver dag! Det er jeres garanti. Vi har styr på vores setup. Det er derfor, I trygt kan overlade it-outsourcing opgaverne til os.

Klik og læs mere om, hvorfor I skal samarbejde med os!

10 gode grunde til at vælge NHC – klik her!