Outsourcing af it-drift giver muligheden for at udnytte tiden og pengene bedre. NHC hjælper din virksomhed med at sikre data.

De helt klare fordele ved outsourcing af it-driften

Hvorfor skal I outsource it-driften? Lad os spørge på denne måde: Er jeres it-drift en af virksomhedens kerneopgave eller et middel til at indfri forretningsmæssige mål? Hvis I svarede ja til det sidste, så er det oplagte svar, at så skal I overveje at overlade ansvaret for it-driften til en ekstern partner. Det findes der mange gode grunde til:

  • Styr på it-budgettet
  • Mere stabil it-drift og større it-sikkerhed
  • Nem adgang til specialiseret viden og stærke it-kompetencer
  • Få bedre tid til virksomhedens kerneforretning
  • Øget produktivitet
  • Større fleksibilitet
  • Brug vores konsulenter i spidsbelastningsperioder on-premise
  • Effektiv support
Læs flere fordele ved it-outsourcing
Outsourcing af it-drift kan gøre det nemmere for jer at udnytte alle fordelene ved it

Overlad ansvaret til NHC

Vi tager det fulde ansvar for jeres servere, netværk, applikationer, backup og så videre. Om det skal være on-premise i virksomhed, eller I hellere vil placere it-løsningerne hos os i vores sikre datacenter, så kan I altid regne med vores ekspertise. Vi tager et 360 graders blik på jeres it-infrastruktur og foreslår jer den løsning, som vi ser som det bedste for jer både nu og om 5-10 år.

Vi sikrer jeres it-drift

I skal kunne regne med, at it-løsningerne er tilgængelige når I skal bruge dem.
Den daglige it-drift inkluderer som regel både drift af servere, fejlfinding, opdateringer, databackup, planlægning af infrastrukturen på længere sigt og så videre. Det tager tid og kræver opdateret viden, som ikke altid er nemt at have inhouse i virksomheden.

 

 NHC garanterer 99,5% kvartalsvis oppetid

Skal vi tage snakken omkring it-outsourcing?

En god dialog er basis for et succesfuldt samarbejde. Lær os bedre at kende og hør, om vi er det perfekte match til jeres behov.

Virksomhed (skal udfyldes)

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Din besked

Hos Kingo Karlsen har vi valgt at outsource vores It-drift – det er vi meget tilfredse med. NHC kan hjælpe med alt.
Henrik Hansen, Kingo Karlsen
Ved fælles hjælp fra NHC er det nu muligt for vores medarbejdere at afvikle den tunge, grafiske applikation Autocad centralt fra datacentret. Slut med lokale installationer og behov for dyre super-pc´er, der kan trække programmet lokalt.
Arne Kæseler, Lindab A/S
NHC yder hurtig support og vi ved, at vi får den rigtige, professionelle rådgivning. Jeg kan koncentrere mig om det, der giver mening for mig og overlade de tekniske it-termer til NHC.
Troels Nørhede., Visuel Print A/S