Hvorfor outsource it’en?

Når I vælger at få hostet eller outsource hele eller dele af virksomhedens It-infrastruktur, har I også truffet et bevidst valg om at udnytte virksomhedens tid og penge mest effektivt. Fralæg jer ansvaret og koncentrere jer om kerneforretningen. Brug tiden på det, I er bedst til og som skaber værdi værdi for jeres virksomhed på den lange bane!

IT-drift kræver meget tid og det koster

Jeres virksomheds IT-drift kan være kilde til mange bekymringer og uforudsigelige udgifter. I skal have det rigtige server-setup, den rigtige software til medarbejderene, det hele skal holdes kørende med strøm, køling og mandetimer, der skal tages backup, betales licenser og it-personalet skal holdes veluddannet for at kunne følge med udviklingen.

Slip for bekymringerne – outsource problemet

It-driften kan nemt blive et fuldtidsarbejde – især, hvis I vil være sikre på, at jeres data også eksisterer imorgen, hvis I ønsker at bruge it som en katalysator for bedre effektivitet og hvis I ønsker at følge med udviklingen. Derfor kan det give rigtig god mening at overlade ansvaret for IT-driften til en it-virksomhed som NHC. Så kan I kaste energien ind på alt det, der virkelig skaber værdi for virksomheden!

Når du mangler kompetencerne, så har vi dem. Vores konsulenter uddanner sig løbende og vores palette af specielle færdigheder vokser.

Kompetencerne i orden

Certificeret hos Microsoft, Citrix, HP, Veeam. Erfaring med stordriftskunder, mellemstore virksomheder og små enmands-virksomheder. Vi har et utroligt bredt kompetencespektrum. Det kommer JER til gode!

Læs mere.

De rigtige valg fra start til slut. Med NHC-processen kan du følge med hele vejen i et sprog, du kan forstå.

IT-konsulentydelser

Når behovet for specialistviden inden for IT opstår skal I tænke på NHC. Vi har flere års erfaring i at drifte store og små virksomheders IT-drift, yde support og vores IT-konsulenter kan håndtere jeres IT-behov lige fra den lille mailløsning til den vigtige outsourcing af IT-setuppet.

Læs mere.

Et udsnit af vores tilfredse kunder

Et rigtig godt råd til dig, der vil have optimeret it-afdelingen: Tag en kompetent, ekstern spiller med på råd. Friske og objektive øjne på jeres it-setup kan resultere i løsninger, som I måske ikke selv ville have set.
Jesper Setov, Kemex A/S
Office 365-løsningen er uden tvivl billigere og mere overkommelig end selv at skulle drive en eller flere servere. Vores medarbejdere har fået nemt ved at arbejde sammen på tværs af landegrænser.
Sebastian Schwarz, Eksportforeningen A/S
NHC yder kompetent IT-support til vores ansatte i hverdagen. Det er vi rigtig godt tilfredse med.
Jens-Christian Villadsen, Eksportforeningen